
با استفاده از روستر ها می توان دانه قهوه سبز را برشته کرد و اولین قدم برای تهیه یک نوشیدنی قهوه را برداشت. این دستگاه ها در انواع مدل ها و ظرفیت ها تولید و به بازار عرضه می شوند و می توانند دانه قهوه خام را در درجه های متفاوتی روست کنند. روستر های قهوه ایرانی به دلیل کیفیت بالا و قیمت مناسب تر نسبت به نمونه های خارجی، مورد توجه بسیاری از خریداران قرار گرفته اند. بازرگانی ما از طریق این سایت به فروش دستگاه روستر قهوه صنعتی ایرانی می پردازد؛ جهت خرید میتوانید ما ارتباط برقرار کنید.
مراحل روست دانه قهوه سبز:
- تنظیمات پایه برای رست : در این مرحله واکنش شیمیایی خاصی وجود ندارد ، کلروفیل تجزیه میشود و دانه ها گرما جذب میکنند که باعث بخار شدن رطوبت دانه و ایجاد فشار میشود. این مرحله تا زمانی که رنگ دانه ها به زرد تغییر کند، ادامه دارد.
- حرارت دادن دانه قهو با استفاده از جریان همرفتی : در این مرحله در حدود دمایی ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه بوی نان به مشام میرسد
- برشته شدن دانه ها و بالا رفتن دما در دستگاه: در این مرحله، اسیدیته و بسیاری از طعم های دیگر شکل میگیرد و صدای کرک اول به گوش میرسد که ناشی از فشار بخار آب و گاز co2 است.